Kidspraise

IMG_1037“Kinderen zijn de toekomst” zeggen we wel eensIMG_1003. Of “Kinderen zijn de kerk van de toekomst”. Wij hebben er visie voor om te zeggen: Kinderen zijn nu ook al deel van de kerk. Niet de kerk van de toekomst, maar juist ook de kerk van vandaag! Speciaal voor kinderen hebben we iets ontzettend gaafs ontwikkeld: De Kidspraise. Bekende kinderliedjes en af en toe ook een liedje voor de aanwezige volwassenen, gecombineerd met ontzettend veel theater waarin er een boodschap verweven is door de hele praise heen. Dat is de Kidspraise van Rinon!

Was je er al eens bij? Welke typetjes heb je al gezien? De prins en de prinses? De boef? De olifant?

De Kidspraise is een belevenis voor jong en oud die je niet snel zult vergeten.

Wanneer je onze Kidspraise boekt voor jouw school/kerk/zondagsschool/club/vereniging, boek je een volledig programma. Van te voren zullen wij je op de hoogte brengen van de rode draad van het verhaal. Het verhaal en de liedjes die hiervoor gebruikt worden liggen al vast, we werken met een strak draaiboek. We hebben verschillende thema’s, informeer naar de mogelijkheden.

We hebben 2 varianten qua Kidspraise. De eerste variant is een voorstelling van ongeveer 1 uur, hierbij is ook geen pauze.

IMG_1016Mocht je de Kidspraise willen boeken voor bijvoorbeeld een middag programma of als avondvullende Kidspraise? Dan kun je kiezen voor het volledige pakket: Een 2 uur durende kidspraise met een korte pauze er tussen.
Wij raden aan om onze kidspraise op tijd te boeken ivm voorbereidingstijd.

 

Share