All-inclusive

SONY DSCHet is het vurige verlangen van Rinon om de kerk in beweging te zien. En dat bedoelen we zowel letterlijk als geestelijk. Diverse kerken en scholen hebben inmiddels kennisgemaakt met onze Kidspraise. Daar zien we dat het zo ontzettend gaaf is wanneer kinderen God gaan prijzen, aanbidden en eren. Dan gebeurt er wat! Sinds het ontstaan van Rinon zijn we al bezig met het concept “Kidspraise”. Graag willen we als band de lijn ook doortrekken naar de volwassenen. We hebben als Rinon het verlangen om complete diensten aan te bieden, diensten waarbij alles op elkaar is afgestemd.

Je zou kunnen zeggen een “all-inclusive” dienst. Een dienst die we volledig voor de kerk verzorgen. Wellicht een iets andere liturgische vorm dan dat je normaliter bent gewend, maar wel met alles er op en eraan.
Deze diensten zijn thematische diensten. De hele dienst staat in het teken van een bepaald thema. Denk bijvoorbeeld aan:
– vergeven
– bidden
– geloven

Het mooie hiervan is dat kerken zelf kunnen aangeven waar ze behoefte aan hebben. Als band gaan we dan aan de slag om de hele dienst uit te werken. Hierbij zorgen we er voor dat muziek en verkondiging samenwerken, op elkaar aansluiten en elkaar versterken. Soms zullen we ook gebruik maken van andere media, zoals een filmfragment.

Doordat we zelf alles verzorgen kunnen we een dienst neerzetten waarbij alles goed in elkaar overloopt. Het doel van een dienst is altijd: Levens veranderen voor het Koninkrijk van God. Dat is waarom we samen kerk zijn. We zijn mensen die hebben gezien dat God levens verandert. Als Rinon is het ons verlangen om daarin een instrument te zijn, een instrument in Gods handen.

Rinon verzorgt de muziek. Deze muziek zal naadloos aansluiten bij de boodschap, want als voorganger voor de dienst zal Johan Otten zich inzetten. Voor deze diensten hoeft dus niet apart een spreker/voorganger geregeld te worden. Dit verzorgen wij zelf. IMG_7380-e1445352037707Johan heeft jarenlange ervaring op het gebied van spreken. Regelmatig gaat hij voor binnen diverse kerken. Daarnaast studeert hij momenteel Theologie in deeltijd. Voor meer informatie over Johan kun je kijken op zijn persoonlijke website: www.johan-otten.nl

Zoals genoemd hebben wij zelf een aantal thema’s waar je uit kunt kiezen. Je kunt bijvoorbeeld een thema uitkiezen dat op het moment actueel bij jullie in de gemeente is, waar vragen over bestaan, of waar behoefte aan is. Mocht je zelf een ander thema in gedachten hebben dan kunnen hier uiteraard ook naar kijken.

Wil je meer informatie over dit concept? Neem dan vooral contact met ons op!