Rinon zet er een punt achter!

Posted by on 11 okt, 2019 | 0 reacties

Rinon zet er een punt achter!

We staan er nog één keer, voor de allerlaatste keer! Tijdens een avond vol mooie muziek, fijne verhalen, aanbidding en dankbaarheid willen wij jou nog één keer meenemen in onze belangrijke boodschap. Een boodschap die we de afgelopen jaren hebben verspreid door Nederland, met veel optredens én natuurlijk onze cd ‘REIS’.

Het begon 10 jaar geleden met een idee, een verlangen voor de kerk. Dit werd al gauw realiteit toen Rinon werd gevormd door Niël, Johan, Eline, Maarten, Yorrick en Sander. Later werd Rinon uitgebreid met de prachtige stem van Daniëlle. Eerst werd bekende muziek gespeeld, maar al gauw kwamen daar eigen geschreven nummers bij. Nummers geschreven vanuit het hart, om andere harten te raken. Gecombineerd met een goede boodschap zorgde dit vaak voor bijzondere momenten. Het was een reis waarin veel mensen geraakt werden, Rinon zich steeds verder ontwikkelde en Gods liefde uitgedeeld werd. Nu komt er aan deze reis een eind.

Daarom organiseren wij voor de allerlaatste keer een concert om God te danken en te aanbidden in Het Punt in Vroomshoop. Voor iedereen die ons het afgelopen decennium al gehoord heeft, maar ook voor iedereen die Rinon absoluut nog eens gehoord wil hebben!

Wat: Afscheidsconcert Rinon
Wanneer: 24 november 2019
Zaal open: 19.00 uur
Start concert: 19.30 uur
Waar: Het Punt Vroomshoop (Ov.) | adres en route >

Registreer je gratis ticket via onderstaande button. Wees er snel bij, want het aantal plaatsen is beperkt!

Reserveer je gratis ticket >

Klik om de poster te bekijken:

 

Verstuur een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.