10 februari: AANBIDDINGSCONCERT

Posted by on 10 jan, 2018 | 0 reacties

10 februari: AANBIDDINGSCONCERT

Zaterdag 10 februari 2018 is het zover:
Rinon organiseert een aanbiddingsconcert!

 

De zaal gaat open om 19.30 uur.
Het concert begint om 20.00 uur.

De toegang is GRATIS.
Tijdens deze avond wordt er wel gecollecteerd voor Compassion. Tijdens deze avond zal Ruben Peters hier meer over vertellen. Hij gaat iets ontzettend gaafs doen en als Rinon willen we hem daarbij ook graag ondersteunen.

 

En dan de volgende vraag: Waar wordt dit aanbiddingsconcert gehouden?
De Bovenzaal in Vriezenveen biedt ons de mogelijkheid om het concert bij hen te houden.

Adres: Kanaalweg Zuid 1, Vriezenveen

 

Waarom organiseren we dit?
Allereerst omdat onze God zo ontzettend geweldig is dat we Hem niet genoeg kunnen eren. God staat deze avond centraal, het draait niet om Rinon, het draait niet om Compassion of om Ruben, het draait niet om hoe goed de muziek is. Het gaat erom dat we samen met elkaar God kunnen, mogen en gaan aanbidden. Het gaat erom dat we minder op onszelf gericht zijn en meer op Hem. Deze avond komen we bij elkaar om God te ontmoeten, om Hem te eren, Hem te aanbidden. Als we bij elkaar komen in Zijn Naam, dan is Hij er bij. We geloven dat God in ons midden wil zijn en dat Hij er bij is. We geloven dat we Hem ook die avond mogen ontmoeten, en waar God is daar gebeuren mooie dingen.

 

Voor wie organiseren we dit?
Voor jou, jong of oud (en iedereen die daar tussen zit): Jij bent van harte welkom om te komen. Deze avond is een avond zonder labels. Het enige label dat we deze avond dragen is het label van Jezus Christus. Deze avond komen we bij elkaar als mensen die Jezus willen volgen, of nieuwsgierig zijn naar Wie Jezus is. We kijken deze avond over kerkmuren heen en komen bij elkaar als volgelingen van Hem die zoveel van ons houdt. Voel je vrij om te komen zoals je bent, voel je vrij om iedereen mee te nemen die je wilt. We hopen jou 10 februari 2018 te ontmoeten en samen met jou een geweldige aanbiddingsavond te beleven.

 

Hoe kun jij ons helpen?
1. Download de poster (hoge kwaliteit of in normale kwaliteit),
print hem uit, hang hem op, deel hem uit, stuur hem rond via Whatsapp of zet hem op je Insta, Facebook, Twitter etc.

2. Ga naar facebook.com/bandrinon
Like onze pagina en laat weten dat je naar ons event komt!
Deel zoveel mogelijk ons event op Facebook.

3. Nodig gewoon zoveel mogelijk mensen uit
Je familie, vrienden, kennissen, klasgenoten, collega’s, buren en alle andere mensen die je maar tegenkomt.

4. En kom! 😀

 

 

Verstuur een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.